Termeni și condiții

AcasăTermeni și condiții

Informații utile

Termeni si Conditii

Majoritatea produselor se expediază în termen de 2-3 zile, în funcție de disponibilitatea lor în momentul plasării comenzii, exceptând perioadele foarte aglomerate, când volumul de comenzi este prea mare, clientul fiind anunțat în prealabil de eventualele întârzieri.

Comenzile se plasează cu minim 7 zile înainte evenimentului, pentru a ne asigura că ajung în timp util la dumneavoastră.
În cazul în care aveți o urgență, va rugăm să ne contactați telefonic sau Whatsapp la numărul de tel: 0775 253 553
Pentru comenzile cu livrare în afară țării, ele trebuie achitate integral cu cardul online sau prin transfer bancar, în baza unei facturi emise de S.C VNC KIDS 2017 SRL. Livrarea comenzile in afara tarii se face prin DHL (2-3 zile lucratoare) sau DPD (5-8 zile lucratoare) de la expediere!

Plata produselor se poate face prin Transfer Bancar în contul:

SC VNC KIDS 2017 SRL
C.U.I.: 36989486
J30/71/2017
Satu Mare

Cont RON: RO 51 BTRLRONCRT 0382871901 / Banca Transilvania

Cont EURO: RO 98 BTRLEURCRT 0382871901 / Banca Transilvania

Codul SWIFT/ BIC al Băncii Transilvania este BTRLRO22

Codul SWIFT/ BIC al Băncii Transilvania – Sucursala Italia este BTRLITR1

– sau în sistem RAMBURS (plată la livrare) Totalul sumei de plată (inclusiv metoda de transport selectată) se va achita, în momentul primirii produselor.

– online cu cardul, la finalizarea comenzii, selectați opțiunea de plată cu cardul și introduceți datele pentru finalizarea comenzii.

Obiectele personalizate la cererea expres a cumpărătorului vor fi expediate către adresa menționată de către acesta la plasarea comenzii.
Eventualele reclamații se anunță în maxim 24h de la primirea coletului, pentru a avea timp de refacere și reexpediere.

II. CONFIRMAREA COMENZII

Documentul eliberat de către site se emite automat de sistem în urmă plasării unei comenzi, însă acesta nu creează obligații contractuale și nu este o confirmare a faptului că produsele sunt pe stoc.
Comanda plasată on-line de către cumpărător, va fi considerată valida numai după verificarea și emiterea documentului fiscal de către vânzător (TaviteMot.ro – S.C VNC KIDS 2017 SRL).
Validarea comenzii de către vânzător se face doar dacă:
a. datele de cumpărător sunt complete și corecte;
b. produsele din comanda cumpărătorului sunt disponibile și conforme;
c. nu există erori în sistem care ar putea genera prețuri/cantități/informații greșite (ex.: valoare a prețului zero/prețul derizoriu/Lei) conform legii 287/2009, art.1665, pct2, Cod Civil

III. EXPEDIERE ȘI TRANSPORT

Taxele de curier pentru livrare sunt suportate de către client.
Riscul de pierdere sau distrugere este transferat cumpărătorului în clipa în care acesta însârcinează un anumit transportator să intre în posesia bunurilor. Transportul produselor îl efectuăm prin firma de curierat rapid Fan Courier, firma cu care avem contract de colaborare. În cazul în care doriți ca transportul să îl facem printr-o altă companie aleasă de dumneavoastră va rugăm să ne menționați în momentul plasării comenzii.
Firma S.C VNC KIDS 2017 SRL (TaviteMot.ro), nu își asumă întârzierile, pierderile sau deteriorările mărfurilor livrate.
În cazul livrărilor dincolo de granițele României, transportul este realizat prin firma de curierat rapid DHL EXPRESS sau Fan Curier. Pentru aceste situații valoarea totală a comenzii trebuie achitată până în momentul în care coletul părăsește atelierul TaviteMot.ro, deoarece pentru transport internațional nu există sistem de RAMBURS.
Plata poate fi făcută în mai multe feluri, spre exemplu:
– Plata AVANSULUI în momentul plasării comenzii + diferența RESTANTĂ până în momentul livrării
– Plata INTEGRALĂ în momentul plasării comenzii (contravaloarea unei facturi eliberate de S.C VNC KIDS 2017 SRL

IV. CONDIȚII DE RETUR

PRODUSELE PERSONALIZATE CU NUME ȘI DATĂ NU SE POT RETURNA!

Produsele personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice și nu pot fi revândute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c).

Pentru produsele nepersonalizate, toate cererile de retur se adresează în scris pe adresa office@tavitemot.ro

Produsele nepersonalizate se pot returna în termen de 7 zile de la intrarea în posesie fizică, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar dacă sunt în ambalajele originale și intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugăm să completați formularul de retragere pus la dispoziție pe site-ul nostru. Costurile de retur sunt suportate de către cumpărător ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1).
În cazul în care motivele de retur se datorează furnizorului (TaviteMot.ro), costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de către TaviteMot.ro, urmând a se rambursa doar contravaloarea mărfurilor achitate în termen de maxim 14 zile de la primirea coletului conform OUG 34/2014, art13, alt1, folosind aceleași modalități de plată conform OUG34/2014, art.13, alt.2 (NU se rambursează contravaloarea transportului).
Nu se acceptă returul produselor DUPĂ data evenimentului pe care CLIENTUL a declarat-o în formularul de comandă, deoarece orice produs se consideră „SERVICIU” și, odată săvârșit evenimentul, se deduce că și-a îndeplinit utilitatea, iar serviciul prestat nu mai poate fi returnat.

ÎN ATENȚIA CONSUMATORULUI

Deoarece lucrul manual stă la baza majorității produselor noastre, iar furnizorii nu pot garanta permanent un stoc continuu de materie primă, ne rezervăm dreptul de a adapta prin materiale, accesorii, jucării și elemente de grafică diferite atunci când situația o cere, respectând totodată tematica dorită de către client.

Culorile produselor prezentate pe site, pot varia în funcție de setările monitorului dvs. și calibrarea acestuia.

Forma și mărimea carnetelului, a cutiuței de șuviță, periei și oglinzii ( rotundă, pătrată, dreptunghiulară...), variază în funcție de stocul disponibil de la furnizori.

Grafica tematicilor poate suporta mici diferențe, păstrându-se totodată tematica inițială. Totuși acestea vor respecta în totalitate reprezentarea tematica grafică a produsului ales.

Orice modificare MAJORĂ va fi anunțată de către departamentul creație pe parcursul execuției lucrării, excepție făcând diferențele de nuanță, de textură, de material ori brand terț folosit.

Plasarea comenzii fără o cerere scrisă din partea clientului reprezintă acordul că pozele produselor personalizate, ce fac obiectul comenzii, să poată fi folosite ca și material publicitar-virtual în vederea promovării ulterioare.

Conținutul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al TaviteMot.ro. (S.C VNC KIDS 2017 SRL)

În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, logo-uri, sunt proprietatea TaviteMot.ro (S.C VNC KIDS 2017 2017 srl) sau sunt licențiate de TaviteMot.ro (S.C VNC KIDS 2017 2017 srl) pentru a fi folosite.

Cu drag,
Echipa TaviteMot.ro

Cele mai votate
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont

Contact

Telefon: 0775 253 553
Email: office@tavitemot.ro